стрічка

Тероборонівцям із Вараша на фронті бракує автівок, тепловізорів та іншого спорядження

18 Березня 2023, 14:10
Стецюк з вараськими тероборонівцями, які служать неподалік Бахмута 1705
Стецюк з вараськими тероборонівцями, які служать неподалік Бахмута

Заступник Вараського міського голови Дмитро Стецюк днями повернувся з Бахмутського району, де за 20 кілометрів від Бахмута відвідав розташування військовослужбовців 61 батальйону тероборони, поспілкувався із командуванням батальйону та представниками відповідного командування, – повідомляють у мерії.

«Наші хлопці мужньо виконують наказ вищого командування країни про оборону міста та героїчно тримають ввірені позиції», – прозвітував заступник мера по приїзді у Вараш.

За словами Дмитра Стецюка, бійці батальйону добре відгукуються про командирів першої, другої та четвертої рот.

«Представники командування також позитивно характеризують наш батальйон. Говорять – один із найкращих серед тероборонівців, які були і є під Бахмутом», – додає заступник мера.

Їжі та води, за словами Дмитра Стецюка, у наших воїнів достатньо. Натомість потрібні пікапи, джипи, тепловізори, спальні мішки, рюкзаки, індивідуальні одноразові души, енергетики та солодкі енергетичні батончики.

Своєю чергою Вараський міський голова Олександр Мензул додає, що нещодавно на сесії депутати виділили чотири мільйони гривень на забезпечення потреб бійців 104 бригади тероборони.

«Уже закуповуємо пакети для особистої гігієни, шкарпетки, натільну білизну, працюємо над придбанням автомобіля для бійців нашого батальйону», – звітує мер та запевняє, що за потреби мерія готова виділяти кошти для тероборонців і далі.

Нагадаємо: 14 березня у Вараші перед стінами міськради відбувся мітинг. Батьки, жінки, сестри та брати бійців тероборони, які нині несуть службу в Бахмуті, вимагали від представників місцевої влади відповідей на запитання, які їх турбують. Зокрема, чому бригаду тероборони відправили обороняти Бахмут без належного озброєння.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024