стрічка

У профтехучилищі Рівненської АЕС відзначили День вчителя

03 Жовтня 2020, 18:02
1376 Джерело: Рівненська АЕС

З нагоди Дня працівників освіти колектив професійно-технічного училища Рівненської АЕС нагороджено відзнаками підприємства та Рівненської обласної держадміністрації.

Для привітання своїх вчителів із професійним святом учні профтехучилища РАЕС організували виставку композицій виготовлених власноруч «Моя професія в осінніх барвах», а також підготували насичену концертну програму. Інформує пресслужба Рівненської АЕС

У рамках творчої виставки, участь у якій взяли учні восьми навчальних груп за різними професіями, журі визначило переможців – володарів найоригінальніших робіт. Тож перше місце здобули другокурсники – майбутні електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування. Друге місце завоювали другокурсники, які навчаються за професією «столяр будівельний, різьбяр по дереву та бересту». Третє місце розділили роботи першокурсників, які навчаються за професією «слюсар з ремонту контрольно-вимірювальних приладів і автоматики (електромеханіка)», та другокурсники, які навчаються за професією «токар». Приз глядацьких симпатій здобула робота третьокурсників, які навчаються за професією «слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування». Усі вони будуть нагороджені грошовими призами.

 

Під час святкового концерту, присвяченого вчителям навчального закладу, учні підготували яскраві інструментальні, хореографічні та вокальні номери, декламували вірші, даруючи щирі вітання й посмішки своїм наставникам.

У ході урочистостей колектив освітнього закладу з нагоди Дня працівників освіти був відзначений Грамотою Рівненської АЕС за добросовісне виконання трудових обов’язків та високий професіоналізм. Також, майстер виробничого навчання Валерій Назарець та заступник директора з навчально-методичної та виховної роботи Тетяна Омельчук були нагороджені Почесними грамотами управління освіти і науки РОДА за сумлінну працю, зразкове виконання обов’язків та вагомий внесок у розвиток освіти Рівненщини

Читайте також: На Рівненській АЕС модернізують обладнання

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024