Гастроспадщина: як у Заболотті готують східні млинці
25 Квітня 2024, 10:28

Східні млинці
Кожен регіон має страви, рецепти яких передаються з покоління у покоління, а відтак стають гастрономічною спадщиною.
Нині на Рівненщині триває формування гастрономічної карти регіону, тож Район.Вараш вирішив долучитись до популяризації смачного надбання нашого краю.
Представляємо вашій увазі рецепт східних млинців із тертою картоплею, яким люб'язно поділилась жителька села Заболоття Вараської громади Олена Скібчик.
Інгредієнти:
- 20 грамів дріжджів
- 0,5 літра теплої води
- 400 грамів борошна
- 2 сирі очищені картоплини середнього розміру
- олія
- сіль до смаку
Дивіться відеорецепт та готуйте на здоров'я!
До млинців тут також подають «Бикус» (юшка з птиці підбита мукою), смажене сало і м'ясо з цибулею, яєчню, перетертий сир з молоком.
Фото Юлії Ковальської
10/02/2025
Понеділок
10.02.2025
18:20
09:18
09.02.2025
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт