стрічка

Гастроспадщина: як у Заболотті готують східні млинці

25 Квітня 2024, 10:28
Східні млинці 1910
Східні млинці

Кожен регіон має страви, рецепти яких передаються з покоління у покоління, а відтак стають гастрономічною спадщиною.

Нині на Рівненщині триває формування гастрономічної карти регіону, тож Район.Вараш вирішив долучитись до популяризації смачного надбання нашого краю.

Представляємо вашій увазі рецепт східних млинців із тертою картоплею, яким люб'язно поділилась жителька села Заболоття Вараської громади Олена Скібчик.

Інгредієнти:

  • 20 грамів дріжджів
  • 0,5 літра теплої води
  • 400 грамів борошна
  • 2 сирі очищені картоплини середнього розміру
  • олія
  • сіль до смаку

Дивіться відеорецепт та готуйте на здоров'я!

До млинців тут також подають «Бикус» (юшка з птиці підбита мукою), смажене сало і м'ясо з цибулею, яєчню, перетертий сир з молоком.

Фото Юлії Ковальської

Коментар
10/02/2025 Понеділок
10.02.2025
09.02.2025