стрічка

Медіакава: підприємець із Вараша став лотом благодійного проєкту

29 Березня 2024, 14:21
Володимир Іванов. Фото з фейсбук-сторінки підприємця 676
Володимир Іванов. Фото з фейсбук-сторінки підприємця

Підприємець із Вараша, волонтер, а віднедавна – військовослужбовець Збройних сил України Володимир Іванов долучився до волонтерського проєкту луцького журналіста Мирослава Ватащука «Медіа-кава».

Суть проєкту полягає в тому, що публічні люди продають за донат на аукціоні у фейсбуці можливість зустрітися з ними за кавою або поспілкуватись онлайн. Зібрані гроші йдуть на потреби українських військовослужбовців, – повідомляє Район.Вараш.

«Донедавна – не волонтер, більше спонсор волонтерів. Намагався робити все можливе, а іноді й неможливе. Електрик в минулому. Координатор компаній Blest та Magniflex у Волинській області. Нині – військовослужбовець ЗСУ», – розповідає про себе Володимир Іванов, який став 1168 лотом проєкту.

За словами Мирослава Ватащука, про зручні дату, час і формат спілкування за кавою автор лота та донатер домовляться у спільному чаті після оплати лота. Але оскільки віднедавна автор каволота – у війську, то кавування відбудеться після Перемоги.

Початкова ціна – 200 гривень. Мінімальний крок ставки – 50 гривень або сума, кратна 50 гривень. Якщо крайня ставка не підвищується протягом 24 годин, вона визнається переможною.

Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

До слова, за п'ять годин аукціону вартість лота зросла до 3100 гривень.

Залишити свою ставку треба ТУТ.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024