стрічка

Шукають фірму для вивезення відходів на території Зарічненської громади

23 Січня 2022, 13:23
Сміття 464
Сміття

Виконавчий комітет Зарічненської селищної ради проводить конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території селища Зарічне, сіл Іванчиці та Чернин.

Відповідне оголошення днями розмістили на сайті селищної громади.

Від учасників конкурсу вимагають достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території Зарічненської селищної територіальної громади та працівників, які мають відповідну кваліфікацію.

Більше інформації щодо конкурсу можна знайти ТУТ.

Нагадаємо: у листопаді 2021 року Зарічненська селищна рада оголосила тендер на екологічно безпечне збирання, перевезення та захоронення твердих побутових відходів на території громади. Тоді тендер з обслуговування сміттєзвалища у Зарічному, Вичівці, Бутовому, Бродниці, Дібрівську, Боровому, Перекаллі, Тиховижі, Морочному, Новорічиці, Кухітській Волі, Острівську, Серниках та Річиці виграла Зарічненська міжгосподарська кооперативна шляхо-будівельна дільниця №6, яку очолює Володимир Пюро з пропозицією 187 600 гривень.

Читайте також: Утримання сміттєзвалищ Зарічненській громаді обійдеться у 187 тисяч гривень

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024