стрічка

Світ фентезі у ваших долонях: найкращі книжки в колекції книгарні «Є»

28 Грудня 2021, 11:12
Фентезі Реклама 1630
Фентезі

Читання фентезі завжди відрізняється від фільмів та комп’ютерних ігор. Замість готової візуальної картинки працює лише ваша уява, фантазія, власні асоціації. Запаморочливі пригоди, вічна боротьба добра та зла, непередбачувані сюжетні лінії – це те, що так полюбляють у світі фентезі Книги дарують професорам та студентам, топ-менеджерам та подавцям. Адже це декілька годин неймовірних пригод в іншому, казковому світі для дорослих.

Смерть Артура Томаса Мелорі

Фундаментальна основа історій про лицарів, королів та чаклунів. Саме в цьому романі відкривається справжня історія сера Ланселота та чаклуна Мерліна, важкий шлях у пошуках Грааля, краса королеви Гвіневри та підступність Феї Моргани. Витончена графіка у декаданському стилі талановитого Обрі Бердслея робить з видання 2021 року справжній подарунок шанувальникам жанру фентезі.

Світи Сари Дж. Маас

Уявимо, що Попелюшка з’явилася на балу, щоб вбити принца. Саме так Сара Дж. Маас відповідає на питання – що допомогло створити суворий та наповнений жорстокою боротьбою за виживання світ дівчинки ассасина Селени Сардотін в серії романів «Трон зі скла».

Іншу серію романів «Двір шипів і троянд» вже заплановано до екранізації. Авторська інтерпретація історії Красуні та Чудовиська перетворилася на заплутані пригоди в країні безсмертних. Відповідати за помилки потрібно, але чи не надто жорстоке покарання отримала Фейра?

Колесу часу Роберта Джордана

14 мільйонів примірників – це приблизна цифра книжок, що надруковані лише в США. Вчений-фізик з досвідом участі в бойових діях створив особливий світ. Лише одинадцять книг встиг побачити надрукованими автор. Дванадцяте частину створювали вже після його смерті на підставі рукописів. Які пригоди чекають на Обраного, що жив собі у тихому селі Едмондів луг до нового обертання Колеса, появи нового Візерунка? Читайте, щоб краще розуміти всі потаємні шифри кіносаги 2021 року.

Дискосвіт Террі Пратчетта

41 роман, неймовірний гумор, казковий світ, в якому читач постійно знаходить нові напластування сюжетних ліній. Кожну нову книгу чекали з нетерпінням в усьому світі. Читайте серію романів про Дискосвіт та його героїв в блискучому професійному перекладі.

Фентезі – це Толкін та Роулінг, Сапковський та Мартін, десятки талановитих українських та зарубіжних авторів, що дарують неймовірні емоції. В колекції книгарні «Є» знайдуться ваші нові книжки в найкращому поліграфічному виконанні.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024