стрічка

Департаменту ЖКГ у Вараші призначили директора

10 Серпня 2021, 15:54
У Вараській міській раді — кадрові призначення 1985
У Вараській міській раді — кадрові призначення

У Вараській міській раді — кадрові призначення: департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва призначили директора.

Про це Район.Вараш дізнався у мерії.

Департамент ЖКГ від 10 серпня очолює Дмитро Ющук.

Дмитро Ющук
Дмитро Ющук

Довідково:

Дмитро Ющук — депутат Вараської міської ради (фракція «Європейська солідарність») та голова Комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою.

Народився 21 квітня 1981 року у місті Костопіль Рівненської області. Здобув вищу освіту у Національному університеті водного господарства та природокористування за спеціальністю «Інженер-електрик» та у Європейському університеті за спеціальністю «Економіка підприємства».

Трудову діяльність розпочав у 2000 році на посаді електромонтера ІІІ розряду в Управлінні електричних мереж ДП «Рівненська АЕС». Також працював виконробом та заступником директора по виробництву у будівельній фірмі.

Із 2010 року працював на посаді єгеря у Володимирецькій районній організації Українського товариства мисливців і рибалок, а у 2017 році був обраний на посаду голови Володимирецької районної організації Українського товариства мисливців і рибалок.

Одружений, разом з дружиною виховує трьох синів.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024