стрічка

Ліцеям і гімназії у Вараші призначили керівниць

23 Липня 2021, 16:30
У Вараші - нові призначення 1827
У Вараші - нові призначення

У чотирьох закладах загальної середньої освіти Вараської громади 23 липня призначили нових директорів.

Про це Район.Вараш повідомили у міській раді.

Згідно з розпорядженнями міського голови Олександра Мензула, керівником Вараського ліцею №3 у наступні шість років буде Наталія Валюшко, а Вараський ліцей №4 на цей же термін продовжить очолювати Євгенія Сахнюк.

Контракти із новообраними директорами, згідно з вимогами законодавства, укладуть на два роки. Так Вараський ліцей №2 очолить депутатка Вараської міської ради Яна Горегляд, а керувати Вараською гімназією буде Алла Гузь.

Нагадаємо, конкурс на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти Вараської громади відбувався у три етапи: на першому етапі конкурсна комісія допустила п’ятьох кандидатів (один із них претендував на посади двох закладів). Наступний етап передбачав зустріч кандидатів із колективами та керівництвом закладів, батьківськими комітетами, представниками учнівського самоврядування, під час яких вони представляли себе та своє бачення напрямків розвитку навчальних закладів.

На визначальних засіданнях конкурсної комісії, що відбулися 15-16 липня 2021 року, кандидати демонстрували свої знання законодавства України у сфері освіти за допомогою письмового тестування, виконували ситуаційні завдання, деталізували напрямки та стратегії розвитку навчальних закладів.

Також варто зауважити, що конкурс на заміщення вакантної посади директора Мульчицького ліцею не відбувся через відсутність претендентів і згодом буде оголошений повторно.

Читайте також: У Зарічненській громаді пройшли конкурси на посади керівників комунальних установ: імена переможців

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024