стрічка

Близько 80 кримінальних проваджень за три місяці: Вараська окружна прокуратура звітує про роботу

13 Червня 2021, 10:32
Вараська окружна прокуратура прозвітувала про зроблене за три місяці 553
Вараська окружна прокуратура прозвітувала про зроблене за три місяці

Вараська окружна прокуратура, яка розпочала свою діяльність з 15 березня 2021 року, прозвітувала про законність та протидію кримінальним правопорушенням на території району за результатами тримісячної роботи.

Район.Вараш публікує звітність із першоджерела.

Три міжвідомчі робочі групи у сфері протидії злочинності на окремих її напрямках створили у відомстві за перший квартал роботи.

Як результат, до судів району з обвинувальними актами вже направлено 78 кримінальних проваджень.

За процесуального керівництва окружної прокуратури, піднаглядні органи досудового розслідування територіальних підрозділів Національної поліції ГУ НП в області завершили досудове розслідування у 16 кримінальних провадженнях на пріоритетних напрямах.

Спільними зусиллями правоохоронців вдалось активізувати роботу щодо протидії злочинам проти довкілля, у тому числі щодо незаконної порубки лісу та протиправного видобутку, переміщення бурштину, корупційним кримінальним правопорушенням та правопорушенням, пов’язаним зі збутом наркотичних засобів.

Так, окружна прокуратура скерувала до суду чотири обвинувальні акти у кримінальних провадженнях щодо незаконного видобутку, придбання, зберігання та перевезення бурштину, законність походження якого не підтверджується відповідними документами, два обвинувальні акти за фактами вчинення незаконних порубок дерев у лісі.

 

Також, до суду направили чотири обвинувальні акти у кримінальних провадженнях з ознаками корупції, три — у кримінальних провадженнях у сфері земельних відносин, та по одному в бюджетній сфері, у сфері банківської діяльності та за фактом збуту наркотичних засобів на території Вараського району.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024