стрічка

Олександр Мензул зустрівся із вихованцями підліткових клубів

10 Червня 2021, 17:59
Дітям було цікаво зустрічтися з очільником міста 703
Дітям було цікаво зустрічтися з очільником міста

Вихованці підліткових клубів Вараського міського центру соціальних служб, учасники першої зміни літнього табору зустрілися із міським головою Олександром Мензулом.

Про зустріч, яка відбулася 9 червня, повідомили на сайті Вараської міської ради.

«Коли ми запитували дітей із ким би вони хотіли зустрітися, поспілкуватися, то серед інших вони назвали міського голову. Їм цікаво побачити зблизька людину, про яку вони чують від дорослих, бачать на фотографіях, по телебаченню, яка керує містом. Запитували Олександра Павловича і про його дитинство, як вчився у школі, про дитячі майданчики, які потребують ремонту, про недобудовану школу, і про муніципальне місце відпочинку на Білому озері для молодіжних і громадських організацій і багато іншого. Дуже дякую Олександру Павловичу, що знайшов час для дітей попри свій щільний робочий графік», — розповіла директорка Вараського міського центру соціальних служб Світлана Пашко.

На завершення спілкування діти подарували міському голові власноруч зроблену картину.

Літні табори для вихованців підліткових клубів центр організовує уже п'ятий рік. Упродовж двох змін (у червні і серпні) для сотні дітей різного віку організовуються різноманітні заходи, майстер-класи, зустрічі, екскурсії та ін.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024