стрічка

Соціальну допомогу у Володимирецькій громаді отримують понад сім тисяч сімей

16 Квітня 2021, 08:59
790

Отримати соціальну послугу можна максимально наближено до місця проживання.

Спеціалісти відділу соціального захисту населення селищної ради працюють не лише у Володимирці, а й в 11 селах-центрах колишніх сільрад. Про це йдеться на сайті відомства.

Система «Соціальна громада» дає змогу на місцях провести усі формальності з подачі документів, зокрема й на призначення державних соціальних допомог, субсидій, пільг. Це значно спрощує процес звернення та скорочує терміни призначення цих допомог.

Електронні копії документів, прийняті через «Соціальну громаду», потрапляють в управління соціального захисту населення райдержадміністрації того ж дня. Всього можна оформити 67 видів допомог. Їх детальний перелік можна знайти на сайті селищної ради за посиланням https://volodselrada.gov.ua/viddil-soczialnogo-zahystu-naselennya/.

Жителі громади можуть подавати необхідні документи або у відділ соціального захисту населення або ж спеціалістам у селах громади (адмінприміщення колишніх сільських рад сіл Біле, Берестівка, Воронки, Великі Телковичі, Довговоля, Жовкині, Красносілля, Любахи, Половлі, Хиночі, Степангород).

Протягом березня та першої декади квітня поточного року через «Соціальну громаду» спеціалісти відділу соціального захисту населення вже прийняли  968 заяв на 996 соціальних послуг в електронному виді.

Всього ж державну соціальну підтримку отримує понад сім тисяч сімей Володимирецької громади. Це найчастіше допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам з інвалідністю, житлові субсидії тощо

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024