стрічка

У Володимирці дев’ятьох юнаків урочисто провели на службу в лавах Збройних сил

08 Квітня 2021, 16:12
призовники. Володимирець 1232 Джерело: https://varashrda.gov.ua/
призовники. Володимирець

На плацу Володимирецького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки 7 квітня відбулися урочисті проводи дев’яти юнаків до лав Збройних сил України.Провести майбутніх солдатів прийшли батьки, рідні, друзі, представники влади та громадськості.

Про це повідомляють на сайті Вараської РДА.

З  напутнім словом до новобранців українського війська звернувся т.в.о. військового комісара Володимирецького ОРТЦК та СП майор Володимир Власюк. Звертаючись до батьків майбутніх солдатів, він наголосив, що на передову нікого не відправляють, всі призовники будуть служити в тилових частинах та своєю працею підтримувати захисників, які перебувають на лінії зіткнення.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступив і перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Козярець, який подякував батькам за виховання гідних синів та побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю служити Батьківщині, змужнілими і здоровими повернутися додому.

Військовий капелан Микола Юрах зачитав молитву для воїнів, побажав з гідністю служити у Збройних Силах України, бути відповідальними перед батьками, Вітчизною та благословив до служби на захист України.

Благословили та побажали з честю виконувати почесний обов’язок громадянина України призовникам і їхні батьки.

Всім новобранцям вручили набори першої необхідності.

Нагадаємо, що урочисті проводи призовників 7 квітня відбулись і у Вараші та Зарічному. Загалом з Вараського району до лав українського війська відправляють понад тридцять призовників.

Читайте також:

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024