стрічка

За хабар і марихуану судитимуть 26-річну дівчину з Вараша

06 Квітня 2021, 09:38
Підозрювана 1933 Джерело: https://rv.npu.gov.ua/
Підозрювана

У Володимирці затримали молодицю з наркотиками.

Про це інформують на сайті Нацполіції.

Слідчі та дізнавачі відділення поліції №1 (Володимирець) розпочали досудове розслідування за фактом надання неправомірної вигоди поліцейським та незаконного зберігання наркотичних речовин. 

Під час патрулювання у селищі Володимирець близько 15:30 3 квітня поліцейські групи реагування поблизу автовокзалу виявили жінку, яка курила у громадському місці. Коли поліцейські підійшли до неї, то з’ясувалось, що це 26-річна жителька Вараша, яка неодноразово потрапляла у поле зору правоохоронців за вчинення адмінправопорушень. 

На запитання, чи є у неї при собі заборонені предмети, жінка вийняла з кишені поліетиленовий пакет із подрібненою речовиною темно-зеленого кольору, зовні схожою на марихуану, орієнтовною вагою десять грамів.


 

Зрозумівши, що їй загрожує кримінальна відповідальність за незаконне зберігання наркотиків, вона запропонувала поліцейським 1500 гривень хабаря. Попри попередження про протиправний характер таких дій, жінка поклала гроші між передніми сидіннями службового авто.


 

На місце події негайно викликали слідчо-оперативну групу, яка грошові кошти вилучила. За цим фактом слідчі відділення поліції №1 (Володимирець) внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України. А виявлену марихуану у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, дізнавачі скерували на експертизу.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024