стрічка

Вараська громада: лідери учнівського самоврядування «попрацювали» журналістами у мерії

03 Березня 2021, 15:57
957

До міської ради завітали лідери учнівського самоврядування, аби поспілкуватись з очільником громади та поставити низку важливих для них запитань.

Про це йдеться на сайті мерії.

У рамках реалізації ІІІ етапу проєкту «Місто майбутнього» під гаслом «Молодь фундамент суспільства», авторами якого є Андрій Чос та Вероніка Толстоброва, активісти центру «Відкриті долоньки» Вараського ліцею № 2 з 15 лютого по 18 березня проводяться тренінги «Пошук скарбів». Протягом проведення тренінгів учні 8-11 класів мають змогу попрацювати у команді досвідчених лідерів місцевого самоврядування, навчитися вільно висловлювати свої думки на публіці, проводити тренінгові заняття.

Так, 1 березня лідери учнівського самоврядування Вараської міської територіальної громади (а це й представники сіл Мульчиці, Озерці, Більська Воля, Собіщиці, Сопачів та ін.) завітали до міської ради, а саме мали змогу поспілкуватися із міським головою Олександром Мензулом. Спілкування відбулося у формі прес інтерв’ю, яке провела прессекретарка міської ради старшокласників «Ватра» БДЮТ Дар’я Гугайло за участю  учасників заходу.

Питань до міського голови було багато. Особливо цікавили відповіді на запитання щодо створення дозвіллєвих просторів для дітей та молоді, батьків та гостей по кожному населеному пункту Вараської міської територіальної громади.

Другою частиною засідання лідерів було проведення навчального тренінгу з теми «Журналістика». Лідери учнівського самоврядування  результативно попрацювали у групах за напрямами «Космос», «Політика», «Кіно», «Вараська громада». Мали змогу побувати у ролі режисера, оператора, ведучого, фотокореспондента.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024