стрічка

У Воронки, Великі Телковичі і Довговолю шукають спеціалістів

26 Лютого 2021, 09:55
5183

Володимирецькій селищній раді на віддалені робочі місця потрібні спеціалісти.

Повідомлення з вакансіями опублікували на сайті селищної ради 24 лютого.

Володимирецька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад спеціалістів відділу соціального захисту населення Управління соціально-культурної сфери Володимирецької селищної ради.

Зокрема на роботу потрібні спеціалісти відділу соціального захисту населення Управління соціально-культурної сфери Володимирецької селищної ради у села Воронки, Великі Телковичі та Довговолю.

Професійні та кваліфікаційні вимоги до кандидатів: Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Наявність громадянства України. Без вимог до стажу роботи. Володіння основними принципами роботи на комп’ютері та відповідними програмними засобами.  Уміння готувати проєкти рішень, аналітичні довідки.

На конкурс подаються такі документи:

  • заява на ім’я голови конкурсної комісії про участь у конкурсі, в якій зазначається, що заявник ознайомлений з установленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування;
  • заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки 4Х6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копія документа, який посвідчує особу;
  • копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • довідка про допуск до державної таємниці (у разі наявності).

Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку,  визначеному Законом України «Про запобігання корупції» (через систему електронного декларування).

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня (характеристики, рекомендації, наукові публікації, тощо).

Документи приймаються упродовж 30 календарних днів з дня опублікування цього оголошення у газеті «Володимирецький вісник» за адресою: вул. Соборна, 39, смт Володимирець, Володимирецька селищна рада.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається провідним спеціалістом з кадрової роботи відділу юридичної, регуляторної, організаційно-кадрової роботи Володимирецької селищної ради та розміщена на сайті селищної ради, розділ «Вакансії».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024