стрічка

Дошкільнят Зарічненської громади почнуть харчувати

25 Лютого 2021, 17:00
2961

Відбувся тендер на харчування дітей, які відвідують повнофункціональні дошкільні заклади на території громади. Зокрема йдеться про сім ДНЗ (два у Зарічному та по одному у Серниках, Дібрівську, Неньковичах, Боровому та Кухітській Волі)

24 лютого 2021 року під головуванням начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Зарічненської селищної ради Миколи Ковенька відбулася нарада з питань організації гарячого харчування у закладах дошкільної освіти.

У нараді взяли участь керівники закладів дошкільної освіти Зарічненської селищної ради з повним робочим днем, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Зарічненської селищної ради Юрій Саган та запрошені гості.

Присутні обговорили низку проблемних питань, що виникають під час організації харчування та прийняли відповідні рішення щодо забезпечення вихованців закладів дошкільної освіти безпечним та повноцінним гарячим харчуванням.

До слова, перемогу у тендері на організацію гарячого харчування на території Зарічненської громади здобула очільниця ПП «Надія» Надія Мельник.

Як відомо, повноцінне харчування у садочках стартує 26 лютого.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024