стрічка

У стінах мерії – артвиставка

15 Лютого 2021, 15:34
Ірина Ладюк 927
Ірина Ладюк

Приміщення Вараської міської ради в День усіх закоханих було переповнене поціновувачами мистецтва. Там презентувала виставку своїх картин Ірина Ладюк.

Про це повідомляють на сайті мерії.

У Вараській мерії започаткували проєкт «Один митець – один місяць». Першою його учасницею стала місцева мисткиня Ірина Ладюк. Для неї ця подія стала артдебютом. Одинадцять чудових її картин від початку лютого прикрашають коридори та кабінети міської ради.


 

Відвідувачі виставки поділилися своїми враженнями.

Богдан Делех: «Сьогодні у приміщенні Міської ради відбулася виставка картин. Чесно вам скажу, я не пожалів, що прийшов. Це неймовірні картини, в кожної є своя неповторна історія створення, яку Ірина розповіла.»

Тетяна Архіпова: «Кожна картина – прояв якогось етапу життя, виходу емоцій і ствердження, що все буде добре! Цінуймо кожну мить, кожну зустріч з прекрасним та цікавим! А ще Ірина презентувала у ближчому майбутньому майстер-клас з живопису»

Сергій Денега: «Цим першим кроком плануємо запустити проєкт популяризації місцевих творців. Вже є план на декілька місяців наперед».


 

До слова, виставка картин Ірини Ладюк буде доступна в приміщенні міської ради до кінця лютого. В березні представить свої роботи вже інший художник.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024