стрічка

Рятувальники РАЕС відпрацьовували гасіння атомного об’єкта

17 Листопада 2020, 18:52
758

Рятувальники з охорони Рівненської атомної електростанції провели навчання щодо гасіння пожеж в адміністративних будівлях атомного об'єкта

У вівторок, 17 листопада, фахівці Служби порятунку ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України відпрацювали порядок ліквідації надзвичайних подій під час виникнення пожежі у адміністративній будівлі дільниці механізмів та автокранів транспортного цеху ВП Рівненська АЕС. Про це повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Рівненській області.

Водночас із гасінням умовної пожежі, були відпрацьовані і пошуково-рятувальні дії газодимозахисної служби ДПРЗ-2, зокрема був проведений комплекс заходів щодо швидкої евакуації персоналу що працює із небезпечних і задимлених зон будівлі. Також під час навчань, рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики адміністративної будівлі дільниці механізмів та автокранів транспортного цеху ВП Рівненська АЕС та особливості зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання.

Загалом до участі у навчаннях були залучені 18 рятувальників та 4 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки.




 

Головною метою таких навчань є перевірка готовності підрозділів 2-го державного пожежно-рятувального загону ДСНС України у Рівненській області, а також чергового персоналу транспортного цеху ВП «Рівненська АЕС» до виконання дій за призначенням у разі загрози та виникнення пожежі на автотранспортному підприємстві.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024