стрічка

Анощенко оцінив захисників України на 300 гривень

16 Жовтня 2020, 16:50
5170

Тиждень тому Заболоття відзначало День села. Це свято є традиційним. Цьогоріч воно пройшло в скороченоve режимі через карантин.

Не менш традиційним є відзначення  до свята тих жителів села, які своєю діяльністю розвивали та продовжують розвивати громаду. Серед них є і ветерани АТО. Їхню значимість для нашої Незалежності та вклад в захист територіальної цілісності України пояснювати не потрібно.

Тож, поданий список преміантів, міський голова Вараша Сергій Анощенко більше тижня тому завізував поданих кандидатів написом "За що?" і грошей на це виділяти не захотів. 

Після певних розмов у кабінетах міської ради Анощенко таки виділив премії жителям Заболоття. Зокрема, ветеранам АТО по 300 гривень. Таких виявилося 6 чоловік. Тобто на всіх потратили аж 1800 гривень. Волонтера ж, який активно допомагав військовим, не відзначили навіть гривнею .

Відмітимо, що Сергій Анощенко навіть не приїхав на вручення цих копійок. Промовисте ставлення Анощенка до військових і ветеранів, на шостому році україно-російської війни. 

Нагадаємо, що близько місяця тому за ініціативи Сергія Анощенка із гуртожитку в Заболотті під приводом ремонту почали виселяти ветеранів АТО, які там проживають. Тоді ЗМІ писали, що це приміщення вже оглядав раніше  начальник управління містобудування, архітектури та капітального будівництва Сергій Бедик. Він є одним із близьких до Анощенка по тіньових операціях.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024