стрічка

У Вараші працівники ЦНАПу вдосконалювали навички надання якісних послуг

14 Вересня 2020, 14:19
Навчання 1312 Джерело: Вараська міська рада
Навчання

У виконавчому комітеті Вараської міської ради розпочався тренінг для працівників Центру надання адміністративних послуг.

Участь у заході взяли працівники відділу «ЦНАП», відділу реєстрації виконавчого комітету, а також працівники управління праці та соціального захисту населення. Про це повідомляють у Вараській міській раді

Захід включає в себе декілька модулів. Під час тренінгу тренерка компанії «Niras» Мирослава Сало разом з присутніми говорили про роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади та типові проблеми й належну організацію надання адміністративних послуг. Учасники тренінгу опрацювали такі суспільно-важливі теми, як ідея сервісної держави, використання клієнтоорієнтованої моделі у спілкуванні влади з громадянами, типові проблеми отримання адміністративних послуг з точки зору громадянина (суб’єкта звернення) та багато інших.

На завершення учасники тренінгу долучилися до роботи в групах з метою набуття практики у формуванні інформаційних та технологічних карток послуг, після чого презентували свої результати та провели роботу над помилками. Також обговорили переваги і ризики делегування повноважень з надання адміністративних послуг органам місцевого самоврядування.

Читайте також: У Вараші ремонтують дорогу

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024