стрічка

Архів новин за 21 Червня 2023

20:06
Хроніка 483 доби героїчного протистояння українців широкомасштабному російському вторгненню.
20:06
Рятувальники провели робочу зустріч з директором Озерського ліцею Каноницької сільської ради.
20:06
Сергій Чорногуб – мешканець Вараша, змайстрував дерев’яний велосипед.
19:06
Працівники Вараського районного управління ДСНС провели рейдові відпрацювання та інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням щодо заборони спалювання сухої рослинності та недопущення пожеж в природних екосистемах
17:06
Аналітичний підрозділ Київської школи економіки (KSE Institute) порахував суму збитків від війни Росії проти України. Сума наразі не враховує прямі збитки, завдані внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС.
16:06
У Рівному презентували візерунок, який місцеві майстрині вишили на міжнародному рушнику єднання «Цвіт вишиванки». Цей орнамент притаманний вишивальним традиціям Сарненщини.
16:06
Тепер можна закрити бізнес за 1 секунду на порталі «Дія» без участі реєстратора. Більше не потрібно чекати, поки заяву опрацює людина, – усе автоматично.
14:06
Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко відзначив "свято води".
14:06
ПриватБанк запустив в тестовому режимі новий сервіс для підприємців, який дозволяє використовувати смартфони з установленим додатком «Термінал» як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО).
13:06
Марія Солтис-Смирнова – авторка дитячих казок та ілюстраторка, за рішенням комісії з конкурсного відбору в межах реалізації програми «Культура Рівненщини» буде отримувати стипендію від адміністрації області.
13:06
Напередодні старту основної сесії відбулася пряма телефонна лінія для внутрішньо переміщених осіб за підтримки Інституту розвитку регіональної преси за участі Тетяни Вакуленко.
13:06
Мультидисциплінарні команди фахівців із реабілітації по всій країні готові в будь-який момент надати послуги з комплексного відновлення людини.
12:06
Відбудеться суд над жителем Вараша, який підтримував та виправдовував злочини окупантів в Україні.
12:06
У Вараш прямує траурний кортеж із тілом загиблого 36-річного воїна Андрія Філатова, жителя села Сопачів Вараської громади.
11:06
Працівники Рівненської АЕС продовжують волонтерську діяльність задля підтримки української армії. Першочергово волонтерську допомогу надсилають у ті військові підрозділи, де служать працівники атомної станції та жителі міста-супутника.
11:06
Переселенці прямою лінією отримали відповіді на питання про «Пенсійне забезпечення внутрішньо переміщених осіб».
11:06
З метою врегулювання непорозумінь під час обміну валют та мінімізації впливу людського фактору під час визначення ступеня зношеності іноземної валюти Національний банк здійснив комплекс заходів, спрямованих на вирішення ситуації.
10:06
У Володимирці відкрився творчий артоб'єкт.
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024