стрічка

Реконструкція за понад 16 мільйонів гривень: у Володимирці запрацювало оновлене відділення екстреної медичної допомоги

25 Лютого 2024, 14:32
У Володимирці урочисто відкрили оновлене відділення екстреної медичної допомоги місцевої багатопрофільної лікарні. Фото Володимирецької селищної ради 594
У Володимирці урочисто відкрили оновлене відділення екстреної медичної допомоги місцевої багатопрофільної лікарні. Фото Володимирецької селищної ради

У Володимирці урочисто відкрили оновлене відділення екстреної медичної допомоги місцевої багатопрофільної лікарні.

Про це повідомляють у селищній раді.

В.о. керівника Іван Караїмчук провів екскурсію гостям, які 23 лютого завітали на відкриття. Він розповів, що відділення повністю укомплектоване необхідними медикаментами для надання невідкладної допомоги.

«Акцент зробили на доступності, інклюзивності та багатофункціональності. До послуг пацієнтів тут комфортні палати для тимчасового перебування, оглядові та діагностичні кабінети, операційна. Є комп’ютерний томограф, апарат УЗД, електрокардіографи, дефібрилятор та багато іншого необхідного обладнання», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що вартість усіх робіт становить 16,6 мільйона гривень. Кошти виділялись із державного, обласного та місцевих бюджетів.

Нагадаємо, що будівельні роботи стартували у вересні 2021 році. Закупівлі медичного обладнання в межах оновлення лікарні проводились впродовж трьох років.

«Реконструкція відділення зроблена за всіма правилами безбар'єрності. У закладі оновлений пандус для заїзду машин швидкої медичної допомоги. Загальна площа забудови після реконструкції – 947 м²», – розповіла заступниця начальника Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

 

 

Читайте наші новини у Telegram

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024