стрічка

У Володимирці запрацював Центр життєстійкості

11 Лютого 2024, 13:01
У Володимирці запрацював Центр життєстійкості 395
У Володимирці запрацював Центр життєстійкості

У Володимирці відкрили Центр життєстійкості на базі місцевого Центру психосоціальної підтримки.

Про це повідомляє Суспільне.

В рамках проєкту Міністерства соціальної політики працівники центру надаватимуть безплатну допомогу жителям Володимирецької громади з питань психологічної чи соціальної допомоги.

За словами менеджерки закладу – Тетяни Китун, фахівці навчають емоційній стабільності, стресостійкості, психологічній самодопомозі, проводять арт-терапії з дітьми.

«У нас можна отримати індивідуальну психологічну підтримку, якщо, наприклад, у вас безсоння чи стрес, пройти сімейне консультування, якщо є непорозуміння. Організовуємо групові тренінги, спрямовані на підтримку психічного здоров’я та зниження загального рівня стресу. Також плануємо запровадити групи взаємодопомоги «Рівний — рівному», коли людина, яка пережила щось, ділиться з іншими, хто проходить нині у своєму житті щось подібне».

До того ж у разі потреби фахівці центру шукають відповідного спеціаліста, з яким допоможуть налагодити контакт: психолог, психіатр, юрист, економіст, або направлять у службу у справах дітей, до відділу соцзахисту, ЦНАПу.

Довідково: Центр життєстійкості у Володимирці – 30 подібний центр, які діють у 14 областях України. В межах області такі центри вже діють у Рівненській та Здолбунівській громадах.

 

 

 

 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024