стрічка

Вараська громада налагоджує бізнес-зв'язки з Польщею

05 Жовтня 2023, 17:39
Зустріч представників Вараскьої громади з польськими партнерами 610
Зустріч представників Вараскьої громади з польськими партнерами

Представники Вараської міської ради зустрілися із директором офісу WEI у Києві Юзефом Ланґом та координаторкою контактного пункту Польського сервісу відбудови України в Луцьку Вікторією Гомонець.

Про це повідомляє Вараська громада.

Під час зустрічі, 3 жовтня, сторони обговорили економічну співпрацю та подальший розвиток відносин між Вараською громадою та Республікою Польща.

Зі сторони громади виступили: виконуючий обов’язки міського голови Павло Павлишин, заступники міського голови та керівники структурних підрозділів міської ради. 

За словами пана Ланґа його інститут впроваджує новий проєкт мета якого – підтримка відбудови України після війни через польсько-українську економічну співпрацю. Фінансування надходитиме з канцелярії Премʼєр-міністра Республіки Польща. 

Зараз проєкт охоплює 8 областей заходу України та має стати платформою, що обʼєднає польський та український бізнес. Таке об'єднання дозволить підтримувати українські малі та середні підприємства через налагодження співпраці з польським бізнесом.

У дописі зазначили, що з цією метою, польська сторона зацікавилась інвестиційними можливостями Вараської громади, зокрема, у сферах деревообробної та харчової промисловості.

«Це нові можливості для розвитку бізнесу у нашій громаді, також це дозволить підвищити економічний потенціал громади та розширити наші бізнес-зв’язки», − відмітив Павло Павлишин.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024