стрічка

Атомники зустрілися з школярами Маневицької громади

05 Жовтня 2023, 15:44
Листівки Рівненської АЕС 558
Листівки Рівненської АЕС

Працівники Рівненської АЕС завітали до учнів 9-11 класів, що навчаються у селах Цміни та Чорторийськ Маневицької селищної ради.

Про це повідомляють на сторінці атомного об'єкта.

Мета зустрічі з тутешньою молоддю – розповісти школярам більше про професію атомника та її переваги. 

Професійно-технічне училище Рівненської АЕС єдиний в Україні навчальний заклад за цим профілем. Для молоді це чудова можливість опанувати робітничу професію, аби згодом поповнити колектив атомників. Про це старшокласникам розповіла спеціаліст по роботі з громадськістю РАЕС Валентина Дукач.

«Оскільки кадрова політика підприємства спрямована на заохочення молоді до вступу у профільні виші, на станції щороку реалізується низка освітніх проєктів. Це: «Ядерна школа РАЕС», конкурс рефератів ім. В. Коровкіна на тему атомної енергетики, брейн-ринг «Ядерна енергія і світ», творчий конкурс «Мій рідний край – моя історія жива». До них залучаються старшокласники як міста Вараш, так і населених пунктів зони спостереження», – коментує пані Дукач.

Представники управління інформації та зв’язків з громадськістю, окрім виробничих тем, розповіли старшокласникам про соціальну діяльність РАЕС, зокрема, про потужний волонтерський рух, започаткований у колективі атомників із перших днів війни. А наприкінці бесіди подарували тематичні буклети, флаєри, значки, примірники газети «Енергія».

Заходи відбулись у межах співпраці Рівненської АЕС з громадами, що мешкають у 30-кілометровій зоні спостереження.

 
 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024