стрічка

Жителька Вараського району зізналася в умисному вбивстві своїх дітей

25 Серпня 2023, 09:56
Фото ілюстративне 9147
Фото ілюстративне

Поліціянти повідомили про підозру жительці Вараського району в умисному вбивстві двох своїх дітей.

Про це повідомляє Поліція Рівненщини спільно з Рівненською обласною прокуратурою.

У ході слідчих дій працівники правопорядку встановили, що 23 серпня, близько 11:00, 42-річна жінка разом із синами шести та семи років пішли до місцевого кар’єру купатися. 

Невдовзі до водойми прибіг 37-річний батько: одного із синів він зумів дістати самотужки. На жаль, реанімаційні заходи не дали результату — хлопчик помер. Іншу дитину дістали водолази.

Жінку затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. З підозрілою спілкувалися слідчі із залученням профільних спеціалістів. У скоєному вона зізналася. До того ж стало відомо, що старшого сина вона із застосуванням фізичного примусу занурила у воду та утримувала його в такому положенні до моменту припинення ним опору.

Вийшовши на берег, взяла за руку меншого сина та повела його до дерев’яного помосту, під яким була значна глибина, й штовхнула у воду, знаючи, що той не вміє плавати. При цьому, мати стояла на тому ж помості та споглядала за неминучим утопленням.

А вже 24 серпня, за процесуального погодження із Вараською окружною прокуратурою слідчі повідомили їй про підозру у вчиненні умисного вбивства двох малолітніх осіб. 

Наразі вирішується питання про обрання жінці запобіжного заходу.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024