стрічка

Спортсменка із Зарічненщини Світлана Коробкова здобула звання найсильнішої атлетки України

10 Квітня 2023, 11:10
Світлана Коробкова на п"єдесталі 784
Світлана Коробкова на п"єдесталі

У Рівному відбувся Кубок України з паверліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з порушенням зору.

Перемогу у своїй ваговій категорії здобула спортсменка родом із Зарічненщини, багаторазова чемпіонка світу Світлана Коробкова. Про це Район.Вараш дізнався з пресрелізу Рівненського регіонального центру «Інваспорт».

Спортивна федерація незрячих України провела Кубок 1-2 квітня у Рівному. Місцем проведення змагань став Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

У змаганнях взяли участь 35 спортсменів з Львівської, Запорізької, Донецької, Дніпропетровської та Рівненської областей серед яких 12 заслужених майстрів спорту України, вісім майстрів спорту України міжнародного класу та дев’ять майстрів спорту України. 

Протистояння на рівненському помості між найсильнішими атлетами країни було безкомпромісним і дуже цікавим. Додатковою мотивацією для учасників змагань був той, факт, що Кубок України-2023 – один з важливих етапів відбору спортсменів до складу збірної команди України для участі у Всесвітніх Іграх сліпих, які цього року пройдуть 18-28 серпня у місті Бірмінгем, Велика Британія.

Приємно, що вчергове у категорії до 75 кілограмів першість в обидвох видах змагань (паверліфтинг і жим лежачи) здобула уродженка села Перекалля Зарічненської громади Світлана Коробкова.

 

Читайте такожЗалізна леді. Репортаж із чемпіонкою-рекордсменкою з поліської глибинки Світланою Коробковою

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024