стрічка

У Володимирці висадили соснову алею

19 Березня 2023, 16:55
Дерева висаджують біля п’ятиповерхівок по вулиці Повстанців 656
Дерева висаджують біля п’ятиповерхівок по вулиці Повстанців

У Володимирці біля п'ятиповерхівок на вулиці Повстанців комунальники висадили соснову алею.

Про це повідомляє селищна рада у фейсбук.

«Уже висадили 60 сосен по одну сторону доріжки, ще стільки ж буде по другу, уже після того, як вирівняємо там ґрунт, – йдеться у повідомленні. – Вибрали сосну, бо це дерево якраз для нашої місцини».

Щоправда, думки жителів селища щодо такої ініціативи місцевої влади різняться: хтось її підтримує, а дехто відверто засуджує та вважає недоцільно.

«Задум гарний. Будемо сподіватись що їх не поламають дикуни-неандертальці. І ще, чи врахували що там є лінії електроенергії і чи не будуть ті сосни потім мішати їм? А потім доведеться таку красу обрізати», – роздумує Олександр Чугай.

«Дякуємо Гарний задум, нехай Бог допомагає», – тішиться Зінаїда Герасимчук.

«Сосну треба брати низькорослу, але сосна росте на кислому грунті, а це селище, там би краще щось листяне, щоб листяні дерева брали на себе все, що з транспорту виходить, а так все йде на будинки», – радить Ольга Карпач.

Натомість Світлана Зима вважає, що ліпше було б посадити садові дерева, які б навесні тішили жителів своїм цвітом, а наприкінці літа – урожаєм.

Своєю чергою, ще кілька осіб висловили у коментарях під дописом селищної ради побоювання, що сосни за кілька років, гарно вкоренившись, можуть деформувати асфальт на і так неідеальному тротуарі.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024