стрічка

У Вараші відбулись обласні змагання рятувальників

30 Жовтня 2022, 13:05
Фото зі змагань 1168
Фото зі змагань

У Вараші 27 жовтня відбулись обласні змагання серед ланок газодимозахисної служби оперативно-рятувальних підрозділів Рівненщини.

Змагання ці проводяться щорічно з метою підвищення рівня готовності рятувальників до дій за призначенням та покращення професійної майстерності особового складу підрозділів, перевірку фактичного рівня теоретичних знань та практичних навичок газодимозахисників області, повсякденним завданням яких є розвідка, порятунок людей, гасіння пожеж та евакуація матеріальних цінностей з непридатного для дихання середовища.

Участь у змаганнях взяли понад 160 рятувальників з 32 пожежно-рятувальних підрозділів області.

Цьогорічна програма змагань складалася з двох етапів, які виконувалися на час.

Спочатку учасники проходили пожежний кросфіт.

Під час другого етапу вогнеборці проводили пошук умовного потерпілого у задимленому підвальному приміщенні зі складним плануванням та його евакуацію в безпечну зону.

Найкращою ланкою, яка витратила найменше часу на виконання всіх вправ, стала команда газодимозахисників 22-ї державної пожежно-рятувальної частини ВП «РАЕС».

Друге місце вибороли бійці 25-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне.

Замкнули трійку призерів рятувальники 23-ї державної пожежно-рятувальної частини ВП «РАЕС».

Усі переможці отримали кубки та почесні грамоти ГУ ДСНС.

Серед пожежно-рятувальних підрозділів Вараського району найкращі результати показали володимирецькі рятувальники 11-ої державної пожежно-рятувальної частини, увійшовши в п'ятірку найкращих в області.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024