стрічка

«День з поліцейським та рятувальником»: у Вараській громаді проводять інформаційно-профілактичні заходи

16 Вересня 2021, 15:19
День з поліцейським та рятувальником 568
День з поліцейським та рятувальником

16 вересня співробітники Вараського районного управління та 12-ї державної пожежно-рятувальної частини провели для школярів Більськовільського та Собіщицького ліцеїв Вараської міської ради профілактично-агітаційний захід, який відбувся у рамках єдиного інтерактивного уроку з демонструванням окремих зразків спеціальної техніки, спецзасобів, що використовуються у службовій діяльності.

Про це повідомляють у ГУ ДСНС Рівненщини.

Під час спілкування з дітьми рятувальники навчали присутніх правилам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності людини, наголошували на неухильному їх дотриманні. Також, розповіли як діяти у разі виникнення надзвичайної події. Діти ставили питання на які змогли отримати повну та вичерпну відповідь від вогнеборців.

Аби діти мали більш широке уявлення про роботу пожежно-рятувальної служби, присутнім продемонстрували та розповіли про призначення спеціальної аварійно-рятувальної машини – легкого типу, бойового одягу та спорядження, пожежно-технічного обладнання, яке використовується при ліквідації різних надзвичайних подій, дорожньо-транспортних пригод тощо.

Профілактична робота серед дітей, яка направлена на запобігання виникнення пожеж через необережне поводження чи пустощі дітей з вогнем, проводиться співробітниками Служби порятунку постійно. Аби донести до школярів важливість дотримання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, рятувальники відвідують навчальні заклади, а також запрошують дітей до пожежно-рятувальної частини на екскурсії.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024