стрічка

У Володимирці проводжали хлопців у солдати

20 Квітня 2021, 15:15
майбутні захисники Вітчизни 1311 Джерело: https://varashrda.gov.ua/
майбутні захисники Вітчизни

За участі батьків, рідних, друзів, представників влади, духовенства та громадськості 20 квітня відбулися чергові урочисті проводи юнаків до українського війська.

До лав Збройних сил України провели вісьмох юнаків: п’ятьох – з Володимиреччини, трьох – з Вараша. Про це повідомляють на сайті Вараської РДА.


 

Т.в.о. військового комісара Володимирецького ОРТЦК та СП майор Володимир Власюк, виступаючи перед новобранцями, побажав слухати командирів та гідно стояти на сторожі мирного спокою близьких та рідних.

Приєднався до побажань майбутнім захисникам і перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Козярець, який найперше подякував батькам за виховання мужніх синів та побажав легкої служби.

Про соціальне та матеріальне забезпечення, умови проходження строкової служби військовослужбовцями, розповів присутнім військовий комісар Вараського міського ТЦК та СП підполковник Ярослав Кузло.


 

Військовий капелан Микола Юрах та настоятель Свято-Миколаївського храму Володимирця отець Михайло Льода благословили воїнів виконувати обов’язки по захисту Вітчизни відповідно до присяги та гордо нести прапор України.

Всі  новобранцям вручили набори першої необхідності.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024