стрічка

Володимирецьким школярам розповіли про ризики віртуального світу

22 Березня 2021, 11:31
Володимирецькі школярі 705 Джерело: www.facebook.com
Володимирецькі школярі

Школярам розповіли, яку небезпеку приховує спілкування у соцмережах.

Учням шостого і восьмого класів провели години спілкування «Захист дітей у цифровому середовищі». Про це повідомляють на сторінці Володимирецької ЗОШ у facebook.

«Сьогодні можливість отримати будь-яку інформацію, не виходячи з дому – не фантастика, а реальність. І це стало можливим завдяки Інтернету. Крім того, що він дозволяє знайти потрібну інформацію, мережа значно розширює ще й коло спілкування. Однак спілкування у чаті, в соцмережах та на деяких інших сайтах поряд з користю може приховувати і суттєву небезпеку для дитини», – наголошують педагоги.

Щоб привернути увагу школярів до проблеми безпечної поведінки в Інтернеті, їм розказали про ризики, на які можна натрапити в глобальній мережі, та про те, як захистити себе від них.

Учням розповіли про основні види реальних небезпек віртуального світу, а саме інтернет-залежність, фішинг як вид шахрайства, соціальні мережі як засіб впливу на життя людей, використання інформації агресивного змісту, негативний вплив на психіку та здоров’я дитини.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024