стрічка

У Вараші буде «Дім Європи»

18 Березня 2021, 12:42
Дім Європи 1020 Джерело: varash-rada.gov.ua
Дім Європи

Вараш готовий прийняти мобільний павільйон в рамках регіональної програми House of Europe. Відповідний гарантійний лист підписав міський голова Олександр Мензул.

Про це інформують на сайті мерії.

House of Europe («Дім Європи») – нова програма, що фінансується Європейським Союзом, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС. Програма фокусується на культурі та креативному секторі, освіті, медицині, соціальному підприємництві, медіа та роботі з молоддю.  

Мобільний павільйон – це сучасна архітектурна споруда, пересувне регіональне «представництво» «Дому Європи». Він мандрує українськими містами й на кілька тижнів стає магнітом для місцевих жителів.

В такому павільйоні можна буде отримати детальну інформацію про програми House of Europe, дізнатися як співпрацювати з європейськими колегами, профінансувати проєкт або зрости професійно завдяки іншим проєктам ЄС для українців.

Мета павільйону активізувати публічний простір і створити атмосферу, що сприяє зародженню нових ідей.

Для кожного міста організатори складають окрему програму з воркшопами, кінопоказами, концертами, виставками, презентаціями й читаннями книг та іншими подіями.

Читайте також: Рівненщина увійшла у трійку найкращих областей України

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024