стрічка

Пункти обігріву, спецтехніка та продовження канікул: у Вараші готуються до похолодання

15 Січня 2021, 17:04
1287

Упродовж наступного тижня синоптики прогнозують суттєве похолодання – зниження температури до -21 градусу.

Відтак про заходи готовності та реагування на можливі надзвичайні ситуації у Вараші обговорили під час засідання комісії з ТЕБ та НС, – йдеться на сайті мерії.

На період значного зниження температури у Вараші розгорнуть стаціонарні, мобільні та додаткові пункти обігріву для надання допомоги населенню.

Крім того, обіцяють активізувати роботу соціальних служб, Вараського МС ДСНС, Вараського відділу поліції з виявлення та надання допомоги незахищеним верствам населення з метою недопущення їхнього обмороження та загибелі.

На складних ділянках міських доріг працюватиме спецтехніка. 

Своєчасно буде введено обмеження руху автомобільного транспорту та забезпечення проїзду транспорту на автодорогах.

У готовність приведені додаткові джерела живлення у Вараській лікарні. На контролі забезпечення сталого електро- та теплопостачання населених пунктів громади та важливих об’єктів інфраструктури.

Проводитиметься роз’яснювальна робота щодо правил поведінки людей на кризі.                                          

На звернення щодо можливості організації змішаної форми навчання для учнів закладів загальної середньої освіти громади з 18 по 24 січня начальнику управління освіти запропоновано розглянути пропозицію щодо продовження канікул на цей час.

Окрім цього, комісія визнала задовільною роботу у 2020 році міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту та комісії з питань ТЕБ та НС Вараської міської ТГ та затвердили План роботи на 2021 рік.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024