стрічка

Санаторій-профілакторій РАЕС відновлює свою роботу

01 Вересня 2020, 15:16
Санаторій 4378 Джерело: Рівненська АЕС
Санаторій

З 2 вересня 2020 року санаторій-профілакторій Рівненської АЕС відновлює медичне обслуговування та профілактичне лікування працівників електростанції без відриву від виробництва.

Від початку введення карантинних заходів, спрямованих на протидію коронавірусній хворобі, медперсонал санаторію-профілакторію тричі на добу здійснює передзмінний скринінг температури тіла усього персоналу, який перетинає контрольно-пропускні пункти електростанції. Про це інформує Рівненська АЕС. 

За рішенням штабу РАЕС щодо запобігання захворюваності на COVID-19, з 1 вересня відновлюють комплекс лікувальних заходів для персоналу та ветеранів підприємства у санаторії-профілакторії. Робота закладу здійснюватиметься із дотриманням усіх карантинних вимог.

Черговий заїзд для пацієнтів стартує вже 2 вересня й триватиме до 24 числа поточного місяця. Кваліфікований штат лікарів та медсестер реалізовуватиме комплекс лікувальних процедур за індивідуальними програмами під певні діагнози та чутливість організму кожного пацієнта.

На сьогоднішній день у закладі використовується більше 100 різноманітних фізіотерапевтичних апаратів, зокрема останній придбано минулоріч – сучасний апарат ударно-хвильової терапії. Окрім цього, наразі завершено ремонт кімнат відпочинку третього поверху. Розповідає головний лікар СП РАЕС Світлана Слободіна. 

Наступні заїзди цього року триватимуть у періоди: 25 вересня – 20 жовтня, 21 жовтня – 12 листопада, 13 листопада – 7 грудня, 8 грудня – 31 грудня. Реєстрація закінчується за три дні до початку заїзду. Оформлення проводиться за два тижні до початку чергового заїзду. Для цього необхідна заява, медична карта та паспорт. Телефон медичного реєстратора – 64-845.

Читайте також: Більше сотні мешканців Вараської ОТГ перебувають на самоізоляції

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024