стрічка

Рівненські театрали популяризуватимуть своє мистецтво у Вараші

06 Квітня 2023, 09:11
Щонайменше один раз на місяць театрали організовуватимуть показ найкращих вистав зі свого репертуару 681
Щонайменше один раз на місяць театрали організовуватимуть показ найкращих вистав зі свого репертуару

Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр розширює географію своєї діяльності. Зокрема театральне мистецтво діячі культури відтепер активно планують популяризувати у Вараші.

Так, 2 квітня на базі Палацу культури імені Лесі Українки Рівненської АЕС відкрили «Нову сцену», – інформують у пресслужбі станції.

Нову епоху культурного життя Вараша рівненські театрали розпочали популярним спектаклем «Господиня заїзду» за авторством засновника італійської комедії Карло Ґольдоні у супроводі симфонічного оркестру. 

«Така співпраця сприятиме організації цікавого та різноманітного дозвілля не лише для дорослого населення міста, але й для дітей шкільного та дошкільного віку, адже у репертуарі рівненських театралів багато сучасних дитячих вистав. До слова, одна з них – «Чарівні пиріжки Червоної Шапочки» – передувала церемонії відкриття «Нової сцени» та стала справжнім дитячим святом для маленьких шанувальників театрального мистецтва», – зауважують у Палаці культури.

Планується, що на сцені Палацу культури РАЕС, щонайменше один раз на місяць театрали організовуватимуть показ найкращих вистав зі свого репертуару. Серед них будуть спектаклі різних жанрів та для різних вікових груп. Окрім того, акторський склад театру, за потреби, долучатиметься і до заходів Палацу культури.

Керівники вірять, що спільні мистецькі події допоможуть закумулювати ще більше допомоги на потреби Збройних сил України, а серед жителів громади знайдеться чимало шанувальників театрального мистецтва, які регулярно відвідуватимуть вистави.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром