стрічка

«Ядерна школа РАЕС» провела стажування учнів на керівних посадах електростанції

31 Березня 2023, 17:27
Стажування учнів на атомній електростанції 670
Стажування учнів на атомній електростанції

На Рівненській АЕС відбувся черговий захід освітнього проєкту «Ядерна школа РАЕС» – стажування учнів на керівних посадах атомної електростанції.

Про це повідомили на сторінці станції у Фейсбук.

Близько 40 учнів професійно-технічного училища та ліцеїв міста-супутника і Вараської територіальної громади провели робочий день поряд зі спеціалістами на станції. 

Учні «прожили» цей день з усіма атрибутами атомника – приїхали службовим автобусом, пройшли за перепусткою прохідну та «поринули» в будні технічного фахівця. Хтось «здійснив» планову перевірку знань підлеглих чи «провів обхід» обладнання, хтось «очолив» ремонтний штаб чи нараду. 

Деякі учні «прийняли» обладнання з ремонту, інші «проаналізували» хімічні показники або ж «підготували» технічне рішення. Розподіл учнів між підрозділами проводився відповідно до особистісних якостей за підсумками психофізіологічних обстежень, співбесід та ділових ігор у межах програми «Ядерної школи РАЕС».

Як зазначив голова ВП ГО «УкрЯТ» в Рівненській області Сергій Гуцало, заходи «Ядерної школи РАЕС» мають, окрім профорієнтаційного, також і пізнавальне спрямування.

 «Це сприятиме розширенню кругозору молоді та її обізнаності щодо переваг атомної енергетики» – наголосив Сергій Гуцало.

 Наступними подіями освітнього проєкту будуть екскурсія та підсумкова зустріч з організаторами, обмін думками та вручення сертифікатів і сувенірів від Рівненської АЕС.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024