стрічка

Благодійники зібрали гранатометнику Сергію Копищику із Малого Жолудська понад 660 тисяч гривень на протезування

18 Березня 2023, 11:12
Коли Сергію встановлять протези, пара має намір обвінчатись 1129
Коли Сергію встановлять протези, пара має намір обвінчатись

У Вараші під час благодійного ярмарку та концерту «Украдені весни» збирали кошти військовослужбовцю – 24-річному гранатометнику Сергію Копищику із Малого Жолудська Рафалівської громади.

Заходи на підтримку захисника, який втратив на війні обидві ноги і нині потребує дорогого лікування, протезування та довготривалої реабілітації, відбулись 16 березня у Палаці культури, – повідомили Район.Вараш організатори.

Збір коштів ініціювала територіальна громада, а Рівненська АЕС охоче відгукнулась на прохання допомогти провести благодійні заходи.

Нагадаємо: у липні 2022 року, виконуючи бойове завдання, Сергій отримав численні важкі поранення. Лікарі боролися за його життя в Одесі, проте обидві ноги довелося ампутувати.

Аби допомогти земляку, у Палаці культури провели благодійний ярмарок та представили творчу програму «Украдені весни». 

На ярмарку вдалося виручити понад 33 тисячі гривень. Ще 198 тисяч перерахували працівники РАЕС. А у благодійну скриньку під час заходу атомники разом з містянами зібрали понад 430 тисяч гривень, які передали матері захисника.

Мама військовослужбовця зі сльозами на очах дякувала всім за допомогу її сину. Також свої слова вдячності у відеозверненні передав сам Сергій, який наразі перебуває на лікуванні.

До слова, нещодавно хлопець побрався зі своєю коханою Світланою. Дівчина родом з Волині, працює фельдшеркою швидкої медичної допомоги.

Коли Сергію встановлять протези, пара має намір обвінчатись.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39