стрічка

У Вараш прямують одразу три траурні кортежі

15 Березня 2023, 15:30
Фото ілюстративне 42439
Фото ілюстративне

У Вараш прямують траурні кортежі із тілами трьох загиблих воїнів – Антона Товкача, Григорія Охремова та Вадима Єфремова.

Прибуття транспортних засобів у місті очікується 15 березня орієнтовно о 19:00, – інформують у мерії.

Траурна процесія вирушить від Автовокзалу вулицею Енергетиків до профілакторію. Звідти один із транспортів доправить труну з тілом Антона Товкача на вулицю Героїв України (колишня Курчатова).

Нагадаємо: 30-річний Антон Товкач служив стрільцем у 104-ій окремій бригаді територіальної оборони. Життя захисника обірвалось 11 березня у Бахмуті.

Траурна хода продовжить рух вулицею Парковою, поверне на вулицю Степана Бандери (ЦНАП) до гуртожитку №2 (мікрорайон Будівельників). Після прощання біля під'їзду з Вадимом Єфремовим, процесія повернеться у напрямку магазину Любава, далі до Свято-Михайлівського храму, де труна із тілом Вадима Єфремова залишиться на ніч.

Нагадаємо: 19-річний Вадим Єфремов служив у 356 навчальному артилерійському полку. Життя героя обірвалось 9 лютого біля села Іванівське Донецької області.

Процесія продовжить рух вулицею біля ПриватБанку, далі по вулиці Лесі Українки до світлофора, звідти по вулиці Соборній підніметься до вулиці П'ятихатки і до будинку мікрорайон Перемоги 50. Після прощання біля будинку з Григорієм Охремовим, труна з його тілом залишиться на ніч у Свято-Софіївському храмі.

Нагадаємо: 31-річний Григорій Охремов служив навідником у 77 окремій аеромобільній бригаді. Життя захисника обірвалось 9 березня біля міста Бахмут.

У четвер, 16 березня, місто попрощається із загиблими героями.

Так, 9:00 траурна процесія вирушить від будинку Героїв України 5 (колишня Курчатова) вулицею Енергетиків до Автовокзалу, далі проспектом Шевченка, вулицею Лесі Українки до світлофора, звідти труну із тілом Антона Товкача доправлять до Свято-Миколаївської церкви у селі Стара Рафалівка, де відбудеться поминальна служба (початок об 11:00).

О 10:00 розпочнеться поминальна служба у Свято-Софіївському храмі за загиблим Григорієм Охремовим. Після відправи траурна процесія прослідує вулицею П'ятихатки на виїзд з міста. Труну з тілом Героя доправлять до села Велихів Сарненської громади, де відбудеться поховання.

О 10:30 почнеться поминальна служба у Свято-Михайлівському храмі за загиблим Вадимом Єфремовим. По завершенню траурна процесія прослідує біля Приватбанку вулицею Лесі Українки до світлофора. Звідти труну з тілом захисника доправлять до села Стара Рафалівка, де відбудеться поховання.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром