стрічка

Дівчина з Довговолі потрапила у скандал через «донати на ЗСУ»

13 Березня 2023, 15:39
Під час одного з прямих ефірів у соціальній мережі Instagram вона заявила, що не донатить на Збройні сили України, оскільки не дурна 2206
Під час одного з прямих ефірів у соціальній мережі Instagram вона заявила, що не донатить на Збройні сили України, оскільки не дурна

У скандал потрапила дівчина з села Довговоля Володимирецької громади.

Як повідомляють «Рівненські новини», під час одного з прямих ефірів у соціальній мережі Instagram вона заявила, що не донатить на Збройні сили України, оскільки не дурна.

Користувачів соцмережі така відповідь дівчини обурила та викликала хвилю хейту.

Відомо, що під час прямого ефіру, який стосувався закидів дівчині у тому, що вона заробляє гроші під час війни, а сама вона «гріха» у цьому не бачить, один із підписників запитав, чи донатить дівчина на ЗСУ.

«Нєт, канєшно. Господі. Я якась дура чи шо?» – цитуємо дослівно її відповідь.

Згодом дівчина, щоправда, виправдовуючись, написала, що надавала слову «донат» зовсім інше значення. Яке саме – не уточнила.

Медійники додають, що тепер на дівчину чекає знайомство зі Службою безпеки України. Свою ж сторінку в Instagram вона тим часом закрила.

Коментарі
13 Березня 2023, 15:06
Дурні та алкоголіки ніколи в цьому не зізнаються. А на дурних не ображаються! Всі мізки хворої перетікли у губи, тому і теліпає ними без сорому і совісті. Ганьба батькам.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром