стрічка

19-річного організатора викрадення і вбивства односельця з Борового взяли під варту

24 Лютого 2023, 11:56
Фото ілюстративне 1835
Фото ілюстративне

Під вартою перебуває житель 19-річний житель села Борове Зарічненської громади за викрадення та жорстоке вбивство 50-річного односельця.

Про це Район.Вараш повідомили у поліції.

Судове засідання відбулось 23 лютого.

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав 19-річному підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Нагадаємо, 21 лютого на одній із вулиць села Борове місцева жителька виявила бездиханне тіло невідомого. Поліцейські встановили, що до вбивства 50-річного чоловіка причетні п’ятеро односельців віком від 19 до 25 років.

Напередодні молодики напідпитку вирішили «розібратись» із чоловіком, із яким перебували у тривалих неприязних стосунках. Вони силоміць вивели потерпілого з його будинку, заштовхали в багажник легковика та вивезли за межі села.

Там 19-річний зловмисник умисно наніс численні удари руками та ногами потерпілому. Помістивши останнього знову до багажника, перевезли його в село на вулицю Шкільну, де молодик знову завдав йому тілесні ушкодження та разом зі своїми спільниками поїхав далі пиячити. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

19-річному зловмиснику слідчі повідомили про підозру за фактом вчиненого за попередньою змовою групи осіб викрадення людини, що спричинило тяжкі наслідки та в умисному вбивстві.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про повідомлення спільникам про підозру.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024