стрічка

У Вараші зібрали чверть мільйона гривень на авто для єгерської бригади

01 Лютого 2023, 14:55
Авто для захисників 795
Авто для захисників

На початку січня 2022 року волонтерська спільнота міста Вараш згуртувалась та активізувалась, аби спільними зусиллями зібрати 180 тисяч гривень на авто для місцевого спортсмена, футболіста Юрія Ткачука, який з перших днів повномасштабної війни вступив до лав Збройних сил України та нині несе службу у 68 єгерській бригаді на Донецькому напрямку.

Як повідомили журналістці Район.Вараш місцеві волонтери, станом на 1 лютого збір коштів уже завершився. Ба більше – авто вже придбали, відремонтували, укомплектували та навіть встигли напередодні передати ключі від нього спортсмену-захиснику.

Зауважимо, що на момент, коли збір лише стартував, бійці єгерської бригади придивились собі авто, яке коштувало 180 тисяч гривень, але оскільки завдяки активній волонтерській спільноті, різноманітним творчим благодійним заходам, які упродовж місяця проводились в місті, вдалось зібрати значно більшу суму, то врешті авто волонтери придбали навіть краще, ніж хотіли захисники.

«Авто, ремонт та колеса обійшлись нам орієнтовно у 250 000 гривень», – зауважують волонтери та додають, щоправда, що за ремонт хлопцям довелося докласти й своїх коштів.

Читайте також

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024