стрічка

У Вараші торговці самовільно зайняли земельну ділянку комунальної власності, – мерія

25 Січня 2023, 21:44
Схема ринку 1288
Схема ринку

У Вараші поблизу ринку працівники структурних підрозділів виконавчих органів влади та поліції провели спільний рейд, аби повідомити торговців про те, що ті самовільно зайняли земельну ділянку, яка належить до комунальної власності.

Про це інформують у мерії.

За словами начальника Відділу інформаційної політики та комунікацій Володимира Гребьонкіна, жодних прав на цю ділянку МПП «Ринок» не має – проїзд (дорога) перебуває у власності Вараської громади.

Нині розпочаті заходи із відновлення призначення цієї земельної ділянки для доступу пожежного і спеціального транспорту, для забезпечення евакуації у разі потреби, для дій військових відповідно до складених планів реагування.

«Наші колеги із Відділу земельних ресурсів дослідили за усіма кадастрами та реєстрами, що дана земельна ділянка – проїзд (дорога) – перебуває у комунальній власності й торгівля там незаконна. Отже, розпочаті заходи із повернення призначення цієї ділянки, як проїзду, для забезпечення доступу з різних боків до ринку, евакуації у разі потреби, забезпечення дій відповідно до планів реагування, які складені разом із пожежниками, з військовими», – наголошує Гребьонкін.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024