стрічка

У Вараші на лікування доньки військовослужбовця зібрали понад 140 тисяч гривень

14 Січня 2023, 14:23
Валерія з татом і мамою 1491
Валерія з татом і мамою

У Вараші в Палаці культури імені Лесі Українки 12 січня відбувся традиційний фестиваль колядок і щедрівок «Колядуємо разом».

Цьогоріч фестиваль мав благодійну мету – збір коштів для дворічної Валерії Марчук – доньки військовослужбовця з села Іванчі. Дитині діагностували ураження центральної нервової системи, вона має затримку статокінетичного розвитку. Для спеціалізованої реабілітації їй потрібен вертикалізатор (стендер), за допомогою якого вона зможе тримати вертикальне положення, – інформують у пресслужбі Рівненської АЕС.

«Благодійний захід відбувся з аншлагом у залі, кількість охочих зробити свій внесок у майбутнє дитини перевершила всі очікування», – зауважують організатори.

Зауважимо: спільними зусиллями атомників та небайдужих жителів громади вдалось зібрати понад 140 000 гривень.

«Цієї суми вистачить на придбання вертикалізатора та частково на реабілітацію дитини», – зауважують організатори благодійного фестивалю.

Організаційний комітет благодійного проєкту «Енергії добра», який на прохання представників Полицької громади оголосив збір коштів, обіцяє найближчим часом замовити медичний пристрій, а після виготовлення, доставити його дівчинці. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром