стрічка

Рівненській АЕС посили захист та протиповітряну оборону

16 Грудня 2022, 09:22
Делегація на РАЕС 1224
Делегація на РАЕС

Рівненську АЕС 14 грудня відвідали командир Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв та керівник ОУВ «Волинь», генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

️Під час візиту військові керівники перевірили технічні засоби і стан обороноздатності підрозділів з охорони та оборони електростанції, а також оглянули позиції та захисні споруди. У межах візиту гості детальніше дізналися про специфіку роботи стратегічного підприємства – побували в турбінному відділенні, на блочному щиті управління одного з енергоблоків РАЕС, – інформують у пресслужбі станції.

Під час зустрічі з генеральним директором підприємства Павлом Ковтонюком та його заступниками обговорили заходи щодо посилення захисту та безпеки Рівненської АЕС в умовах російської військової агресії та узгоджено майбутній порядок дій у разі загрози вторгнення з боку Білорусі.

Сергій Наєв та Володимир Кравченко відзначили злагодженість дій між керівництвом Рівненської АЕС та військовими підрозділами та задовільний стан охорони та оборони електростанції.

Зважаючи на стратегічну важливість об’єкта, керівництво ЗСУ посилило захист та протиповітряну оборону, передало необхідну додаткову військову техніку, обговорило шляхи взаємодії у разі порушень сталого функціонування Об’єднаної енергетичної системи.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024