стрічка

Футболісти з Вараша – срібні призери Чемпіонату області

27 Листопада 2022, 17:10
Матч Ізотоп-РАЕС : Сокіл 528
Матч Ізотоп-РАЕС : Сокіл

Футбольна команда «Ізотоп-РАЕС» – срібний призер Чемпіонату Рівненської області з футболу.

Рівносильний, запеклий та видовищний поєдинок з потужним суперником «Сокіл» (Садове), який відбувся 27 листопада, завершився з рахунком 1:2, – інформують у пресслужбі РАЕС.

Перший тайм команди провели на рівних і завершили його нічийним результатом. Однак вже на початку другої половини матчу гостям з Садового вдалось відкрити рахунок, поціливши у ворота «Ізотопа».

Напруга на футбольному полі зростала щохвилини, боротьба за м'яч була запеклою, що в результаті призвело до двох видалень. Пряму червону картку у першій половині другого тайму арбітр показав гравцю команди РАЕС Олександру Полякову. Після цього супернику вдалось подвоїти перевагу.

Пізніше, за грубе порушення правил, червону картку отримав і гравець «Сокола».

Опинившись у рівних умовах, «Ізотоп» зміг відіграти один м'яч. Голом відзначився Ярослав Похила.

На жаль, атомникам не вдалось подолати непростого суперника та виконати так званий «золотий дубль», вигравши одразу і Кубок, і Чемпіонат області. Нагадаємо, що у фіналі Кубка «Ізотоп-РАЕС» переміг цю ж команду з рахунком 1:2.

Отже, за підсумками цьогорічного футбольного сезону «Ізотоп-РАЕС» стає володарем Кубка Рівненської області та срібним призером Чемпіонату області з футболу. Це історична подія для команди, адже досягнути такого результату одночасно у двох турнірах атомникам не вдавалось ніколи. Варто зазначити, що востаннє призером Чемпіонату «Ізотоп» ставав у 2011 році, тоді атомники вибороли бронзу. Здобути срібло спортсменам вдавалось тричі: у 1996, 1997 та 2005 роках.  

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024