стрічка

Школяр із Володимирця переміг у Minecraft Challenge від Нацбанку

03 Жовтня 2022, 11:28
Арсеній Шурко 1379
Арсеній Шурко

Цьогоріч історичній будівлі Національного банку України виповнилося 117 років. З нагоди цієї події адміністрація офісу центробанку оголосила Minecraft Challenge, за правилами якого учасники конкурсу мали відтворити головний офіс НБУ у грі-конструкторі.

Перемогу у цьому конкурсі здобув 13-річний Арсеній Шурко із Володимирця, – інформують організатори.

Участь у челенджі взяли жителі 12 областей України та міста Києва. Загалом на розгляд журі надійшло 28 креативних робіт. Проте саме робота Арсенія отримала найбільшу кількість балів.

Окрім захоплення Minecraft, хлопець має ще одне хобі – гра на фортепіано. Серед шкільних предметів Арсенію найбільше подобається хімія та біологія. Хлопець мріє, щоб його майбутня професія була пов’язана з наукою.

Пропонуємо переглянути онлайн-інтерв’ю з Арсенієм, у якому він поділився подробицями підготовки власного Minecraft-проєкту.

Під час перегляду ви дізнаєтеся, як давно хлопець грає у Minecraft, які у нього плани на майбутнє, чому вирішив взяти участь у конкурсі та з якими труднощами зіштовхнувся у процесі відтворення головного офісу НБУ у грі-конструкторі.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром