стрічка

У Вараші вручили нагороди рятувальникам

22 Вересня 2022, 15:34
У Вараші вручили нагороди рятувальникам 464
У Вараші вручили нагороди рятувальникам

З нагоди Дня рятівника почесними відзнаками нагородили рятувальників ДПРЗ-2 з охорони Рівненської АЕС.

Про це інформують на сторінці Рівненської АЕС у фейсбук.

П’ятьох рятувальників другого державного пожежно-рятувального загону з охорони РАЕС було нагородили грамотами за досягнення позитивних результатів у службовій діяльності, особисту виконавчу дисципліну, сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків та з нагоди відзначення Дня рятівника. Первинна профспілкова організація (ППО) Рівненської АЕС нагородила грамотами двох співробітників ДПРЗ-2.

«ДПРЗ-2 – одне ціле зі станцією, вони чергують та працюють цілодобово. Сьогодні в країні війна і наслідки військових дій в першу чергу лягають на плечі рятувальників, ми бачимо їхню роботу по всій країні і вони дійсно на передовій. Хочу подякувати нашим рятівникам за роботу, сміливість та готовність у будь-якій ситуації стати на захист станції, на захист людей» – привітав рятувальників тимчасово виконуючий обов'язки генерального директора РАЕС Павло Ковтонюк.

До привітань також долучився міський голова Олександр Мензул.

За словами начальника загону Анатолія Патейчука, за підтримки РАЕС напередодні Дня рятівника ДПРЗ-2 отримало 37 апаратів захисту органів дихання виробництва «Drager» (Німеччина) – це сучасне обладнання, яке дозволяє працювати в задимленому середовищі не менше 120 хвилин, складається з двох балонів по 6,8 літра запасу повітря. На озброєнні частини є нові переносні лафетні стволи, витрата води яких 60 л в секунду.

Протягом останніх двох років весь особовий склад частини забезпечили захисним спорядженням: бойовим одягом, касками, чоботами, фільтруючими та ізолюючими протигазами. Були закуплені засоби зв’язку виробництва «Motorola» та універсальний дозиметр МКС – прилад радіаційного контролю.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024
20:39