стрічка

У Вараському районі відбувся традиційний літній Кубок з пляжного футболу

21 Серпня 2022, 11:08
Фото зі змагань (20.08.22) 634
Фото зі змагань (20.08.22)

Традиційний літній Кубок з пляжного футболу на призи голови профкому Рівненської АЕС відбувся на базі реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Біле Озеро» 20 серпня.

До благодійного турніру на підтримку Збройних сил України долучились шість команд. Серед заявлених футбольних колективів – працівники РАЕС, жителі Вараша та гості з Дубровицької територіальної громади, – інформують організатори.

Зауважимо, що цей спортивний захід проводиться щосерпня вже 16 років поспіль.

Змагання проходили за груповим принципом впродовж дня. Команди, що вийшли з групи змагались у півфіналі. За підсумками у фіналі зустрілись найсильніші колективи цього турніру: команда міста Вараш «Козаки» та футбольний клуб «Ізотоп РАЕС».

За третє та четверте місце змагались ФК «Моноліт» та команда «ТрЦ».

За результатами усіх матчів перемогу здобув «Ізотоп РАЕС», срібним призером кубка стала команда «Козаки», посісти третю сходинку вдалось вараському «Моноліту».

Серед спортсменів традиційно визначили найсильніших у турнірі. Найкращим гравцем Кубка з пляжного футболу на призи голови профкому став футболіст команди «Ізотоп РАЕС» Євген Блищик.

Зауважимо, що призовий фонд від організаторів команди благородно додали до загального збору коштів, які витратять на покупку найнеобхіднішого обладнання для наших військових на передовій.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024