стрічка

Волонтерський фронт: як працівники Рівненської АЕС допомагають Збройним силам України

22 Липня 2022, 08:39
Фото ілюстративне 1065
Фото ілюстративне

Окрім того, що кожен день працівники Рівненської АЕС тримають стійку оборону на професійному фронті – енергетичному, вони також активно працюють і на волонтерському фронті.

Так, завдяки працівникам електростанції на потреби військових ЗСУ та територіальної оборони на благодійний рахунок місцевої Спілки ветеранів Афганістану за лютий-червень 2022 року надійшло 7 428 513 гривень, – звітують у РАЕС.

«Ці кошти спрямували на закупівлю військової амуніції, металошукачів, рацій, біноклів, далекомірів, мультикоптера, тепловізорів та насадок до них, квадрокоптерів і тактичних жилетів. Придбали для потреб ЗСУ й інші технічні засоби: принтери, планшети, акумуляторні батареї, павербанки, перетворювачі напруги, підсилювачі мобільного зв’язку та інший інструмент та пристосування», – зауважують на станції.

Окрім того, понад 20% зібраних коштів спрямували на закупівлю 19 різноманітних автомобілів, які спільними зусиллями авто ремонтувалися, комплектувалися усім необхідним та відправлялися на передову.

Читайте такожЗ Вараша на фронт передали три авто, які облаштували під реанімобілі для військових медиків

Дбають волонтери і про забезпечення ЗСУ запасними частинами та пальним.

Не залишається осторонь і питання забезпечення військових медичними сумками, медикаментами для військових аптечок та лікування поранених, ношами.

Окрім перерахування коштів на рахунок місцевої волонтерської організації, працівники РАЕС об’єднуються та допомагають військовослужбовцям точково, надають допомогу мешканцям постраждалих районів та внутрішньо переселеним особам. Активну допомогу надає Первинна профспілкова організація електростанції.

«Кожен на своєму місці робить усе можливе для Перемоги», – резюмують в РАЕС.

Читайте такожУ Вараші відбувся благодійний концерт на підтримку української армії

 

 Охочих долучитись до допомоги ЗСУ разом із волонтерами РАЕС, просять звертатись до ініціативної групи – 098 71 72 004.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024